CDBurnerXP

El CDBurnerXP és una aplicació gratuïta que permet gravar discs CD i DVD, discs Blu-Ray i fins i tot HD-DVD. També inclou funcions per gravar i crear ISO's. Tothom pot utilitzar-lo lliurement i de franc, i amb total tranquil·litat perquè no inclou programari maliciós o malintencionat. Llegiu-vos el document de la llicència.

Pantalla d'inici

Aquestes són les opcions de la pantalla d'inici. Per obtenir ajuda, cliqueu sobre l'opció de la imatge inferior, tal i com ho faríeu en el programa. La llista de l'esquerra de la pantalla conté enllaços amb més informació sobre el programa i està organitzada de manera a que us sigui fàcil trobar-la.

Trieu una opció Ajuda Disc de dades Ajuda Disc d'àudio Ajuda Disc ISO Trieu opció de la dretaAjuda Còpia d'àudioAjuda Còpia de dades Ajuda Esborra disc Peu

Tingueu present que l'opció Copia un disc conté dos botons que us porten a informació diferent.
Des de la versió 4.0.025 el CDBurnerXP inclou una versió d' Arguments per ordre de línies.

Descàrrega i Instal·lació

Descarregueu-vos la darrera versió des d'aquí. Abans d'instal·lar-ho és imprescindible que el vostre sistema operatiu contingui el .NET Framework. Si us cal més informació llegiu atentament aquest enllaç sobre el .Net Framework.

Més informació

Si teniu algun problema amb el programa, o bé teniu alguna pregunta, podeu visitar les pàgines següents:

• PMF. Les preguntes més freqüents tenen respostes en aquesta pàgina.
  • El fòrum on podeu preguntar i demanar ajuda a altres usuaris.
  • Base de coneixements. Aquí trobareu una llista de varis articles relacionats amb diversos aspectes del programa.