Propietats

La versió 4.2.2.1031 inclou un nou quadre de diàleg que permet visualitzar la informació sobre els objectes seleccionats, tal i com ho podeu veure en la imatge de sota.

Preferències: Ajustos generals

La part superior d’aquest quadre de diàleg, permet editar el nom de l’objecte. A sota de la part superior trobeu tota la informació relativa a l’objecte. En aquesta podeu canviar la Data de l’objecte. Per modificar la Data només heu de fer servir la fletxa de la llista, o bé editar-la directament de forma manual.

Preferències: Ajustos generals

Fitxers ocults:

Aquesta opció permet crear una carpeta o bé un fitxer ocult. Això vol dir que les informacions no es veuran en els navegadors de reproducció d’un sistema, tret de que s’hagi activat l’opció de visibilitat.

Recordeu que podeu seleccionar diversos objectes a la vegada, el que permet establir una data/atributs ocults ocult en comú per a tots ells. Aquest quadre de diàleg també permet visualitzar la mida total dels objectes seleccionats. Recordeu també que hi ha diverses propietats d’objectes que no permeten editar el nom.

Preferències: Ajustos generals