Barra d'eines

La barra d'eines d'accés ràpid està pensada per fer algunes accions més accessibles.

Barra ràpida d'eines

Icona Grava Gravar compilació. En funció de la configuració apareixerà una finestra amb les Opcions de gravació.

Icona Esborrar Esborra el disc.

Icona Netaja Buida la finestra de la compilació.

Icona Afegeix Afegeix elements a la finestra de compilació.

Icona Esborra Suprimeix els elements seleccionats de la finestra de compilació.

Icona del dispositiu Llista desplegable de tots els dispositius disponibles.

Versió requerida

Aquest article s'aplica a la versió 4.0.027 o posterior.

Les versions antigues del programa són diferents a les actuals degut a la redissenyació que ha patit el programa amb les actualitzacions. L'objectiu de la barra d'eines és oferir un accés ràpid a les tasques més freqüents: Així doncs, si premeu Grava o Esborra no se us preguntarà cap altre vegada si voleu continuar o no. Vigileu quan utilitzeu aquests botons!