Fitxers ISO

ISO és un format per imatges de disc que conté, a més de l'estructura, totes les dades. A efectes pràctics ho podeu considerar com una còpia exacte d'un disc físic. Aquests fitxers s'utilitzen per gravar directament les dades en un disc. Per saber com es creen els fitxers ISO llegiu l'apartat de l'ajuda Crear fitxers ISO.

Per gravar una imatge ISO heu de triar l'opció corresponent de la pantalla d'inici:

En el diàleg següent trieu el fitxer que voleu gravar clicant el botó .

Un cop heu seleccionat un fitxer ISO vàlid, cliqueu el botó boto-grava-el-disc.jpg per iniciar la gravació.

Per imatges ISO normalment haureu de tenir seleccionades les opcions Tanca el disc i Disc d'un sol cop.

Convertir imatges de disc a ISO

Hi ha altres formats de fitxers per a imatges de disc que també són bastant utilitzats. Podeu convertir els formats .bin o .nrg a .iso per tal de poder gravar-los amb el CDBurnerXP. Aquesta funció s'activa amb el botó de la part inferior esquerra de la finestra mostrada a dalt; o bé mitjançant el menú Fitxer → Converteix a ISO. Qualsevol de les dues opcions us portarà a una finestra de diàleg on haureu de triar el fitxer que voleu convertir i a on voleu desar el fitxer ISO. Ara ja podeu convertir-lo clicant sobre el botó Converteix a ISO.

Aquesta funció només està disponible a partir de la versió 4.0.027.