Problemes i errors

Si aquí no trobeu resposta als vostres problemes o dubtes, visiteu el nostre fòrum i demaneu ajuda.

Errors general

El sistema no detecta cap dispositiu CD/DVD
Assegureu-vos de tenir els permisos de l'administrador de l'ordinador, o bé que tots els usuaris tinguin accés al CD/DVD quan instal·leu el CDBurnerXP. Si l'opció de configuració no us ajuda, podeu intentar d'instal·lar el NeroBurnRights.
La funció del joc de xips pot ser útil a l'hora d'instal·ar el Intel Matrix Storage Manager o el controladors RAID per joc de xips AMD.
Un altra opció és la d'actualitzar el controlador del dispositiu.
Si tot això falla, potser us ajudi aquest article o bé podeu intentar de desactivar el mode AHCI. També, podeu visitar el fòrum per fer-hi una ullada i així comprorvar si algú més ha tingut el mateix problema i quines solucions li han donat.
Articles de la base de coneixements
KB1: No funciona la gravació d'àudio
KB2: Es produeix un error després de triar el tipus de compilació en el CDBurnerXP
KB11: Informes d'errors sense solució possible
KB12: No he seleccionat una gravadora
KB16: No es poden afegir fitxers en la versió portàtil
L'aplicació ha generat una excepció que no es pot manipular
Podeu llegir més informació sobre aquest error a les PMF
El fitxer d'àudio és d'un format invàlid (Windows 2000)
Intenteu actualitzar el Windows Media Player amb la versió més recent.
Manquen els elements de l'arrel (error al iniciar)
Intenteu eliminar el fitxer especificat en el missatge d'error.
El CDBurnerXP intenta accedir periòdicament a la disquetera
L'antivirus Avira podria ser el culpable d'aquest problema. En el fòrum hi ha un article sobre aquest problema.
L'instal·lador no detecta correctament la instal·lació del .NET Framework
En aquest cas, podeu afegir manualment la clau en el registre del Windows, així l'instal·lador sabrà (o almenys es pensarà) que el .NET Framework està instal·lat. La clau que heu d'afegir és:
HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Microsoft\\.NETFramework\\policy\\v2.0

Si no sabeu com editar el registre del Windows, podeu descarrega i executar aquest fitxer de registre.

El CDBurnerXP no detecta correctament la mida dels discs
En aquest cas, podeu definir la mida del disc manualment fent clic dret a la barra de capacitat (imatge de sota).
Selecció de la mida del disc
El CDBurnerXP detecta incorrectament que el disc no és buit
Llegiu els articles del fòrum http://www.cdburnerxp.se/forum/viewtopic.php?p=9892#9892 o bé http://www.cdburnerxp.se/forum/viewtopic.php?t=3643

Errors de gravació

POWER CALIBRATION AREA ERROR / Sense key: 3, ASC: 73, ASCQ: 3
Aquí trobareu tota la informació: http://forum.cdburnerxp.se/viewtopic.php?f=4&t=5998&p=21549#p21549
devTrackingServoFailure: No es pot gravar el disc
Si esteu gravant un fitxer ISO, comproveu que no estigui esguerrat.
Medium reading data from medium / Sense key: 3, ASC 2, ASCQ 0
Probablement hi ha instal·lats altres programes de gravació que entren en conflicte amb el CDBurnerXP. Intenteu desinstal·lar algun programa d'aquests. Sabem que el GearSec.exe conté components problemàtics.
Error del dispositiu:(264448) No es pot gravar el disc … S'ha produït un error a la pista següent
Intenteu-ho amb un disc nou i diferent.
Comproveu la connexió elèctrica del dispositiu, potser no rep prou energia.
Potser l'ordinador vibra dificultant la precisió del làser. Concretament quan un dispositiu òptic s'utilitza com a origen de dades.
Si la gravadora s'escalfa, intenteu treballar amb temperatures més fresques.
Netegeu la lent de la gravadora, potser estigui bruta.
Si res d'això no funciona, llegiu l'article per a més informació.
Error del dispositiu:(16711680) No es pot gravar el disc … SCSI Pass-through Interface I/O Error-0xFF0037
Proveu-ho amb una altra marca de discs (com ara Verbatim) i amb una velocitat menor de gravació. Si res d'això us va bé, potser la gravadora s'ha malmès.