Disc Mixt

Un disc mixt és del tipus de compilació coneguda com a Enhanced CD/CD Extra/CD Plus. Els Discs mixtos poden contenir conjuntament música i dades, i s'utilitzen molt en les produccions de CD's de música amb contingut extra per l'ordinador.

Per crear un disc mixt, inicieu una nova compilació d'àudio i graveu-lo a un CD verge. Quan el programa us demani Com voleu gravar el disc? trieu Més opcions. En la pantalla de configuració, desmarqueu (si està marcat, és clar) l'opció Tanca el disc i marqueu l'opció Pista a pista. Ja podeu iniciar el procés de gravació.

Després d'això, inicieu una nova compilació de dades, afegiu-hi tot els fitxers que voleu incloure en el disc mixt i graveu-lo. Un cop més, trieu Més opcions però ara heu de marcar les opcions Tanca el disc i Disc-de-cop. Inicieu el procés de gravació, i llest!

Ara, si tot ha anat bé, hauríeu de tenir un disc de música (per qualsevol reproductor) amb continguts extres per l'ordinador.
Així és com apareixen el disc mixts ben gravats dins d'“El meu ordinador” del Windows XP.

Aquesta ajuda s'aplica a la versió 4.0.027. Les versions anteriors també permeten crear discs mixts però segurament porten un altre procediment.