KB5: LightScribe

Què és el LightScribe?

El LightScribe és una tecnologia desenvolupada per Hewlett-Packard, que permet imprimir imatges a sobre de CD's o DVD's.

Requeriments

Per utilitzar el LightScribe del CDBurnerXP, cal el següent:

1. - Un lector qui suporti el LightScribe
  2. - Multimèdia compatibles amb el LightScribe ( Verbatim té un grau de satifacció elevat)
  3. - La versió del CDBurnerXP 4.0.025 o superior

Com s'utilitza?

Si compliu amb les condicions demandes en l'apartat anterior, veureu com apareix el botó LightScribe en el diàleg d'impressió de la caràtula (Ctrl + P). Si feu clic a sobre, el CDBurnerXP generarà una imatge fent ús de les dades inserides en el diàleg d'impressio de caràtules (títol, numéro del disc, imatge de fons). Un cop fet tot aquest procediment podreu triar més opcions i imprimir-ho tot.

La mateixa imatge pot ser gravada diversos cop en el mateix disc, de manera a obtindre un millor contrast i millors ombres.

Exemples

1)
CDBurnerXP cerca els seus Pilots tal i com es recomana en el SDK, utilitzant la DLL : HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ LightScribe, LsPrintLauncher