Enviar informes

Disposem d'una pàgina que conté una llista amb tots els dispositius compatibles que ens han enviats altres usuaris. Si el vostre dispositiu funciona bé amb el CDBurnerXP, us agrairiem que ens enviessiu el nom i el fabricant. Per fer-ho, heu de iniciar una compilació nova de dades o bé d'àudio i aneu a l'opció del menú Ajuda → Envia un informe sobre la gravadora. Tot seguit apareixerà la següent finestra:

Enviar informes

Després d'haver triat el dispositiu i el tipus de bus, premeu sobre Informe de la gravadora per enviar-nos la informació (cal estar connectat a Internet). No s'enviarà cap dada més, a part de la versió del CDBurnerXP. Seguint aquest procediment, podreu veure el vostre dispositiu en el nostre llistat llistat de dispositius

No ens envieu cap informació per correu electrònic o en el fòrum, perquè mitjançant aquesta funció del programa, per nosaltres és molt més fàcil de mantenir la llista i també evitar errades de tipografia en els noms.